Bestel je kerstpakketten online

Tegenwoordig is vrijwel alles online te verkrijgen. Het is daarom niet meer dan vanzelfsprekend dat ook kerstpakketten online te bestellen zijn. Kerstpakketten tip is dé leukste online kerstpakketten shop van Nederland! Zodra je de webshop van kerstpakkettentip.nl bezoekt wordt je overspoeld met inspiratie en een kerst gevoel. Een kerstpakket uit de kerstpakketten tip webshop voor kerstpakket ideeen gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit garantie. De kerstpakketten zijn extra gevuld voor een goede prijs. Het is geen standaard webshop, ze hebben namelijk het meest veelzijdige kerstpakketten assortiment van heel Nederland. Denk maar eens aan feestelijk verpakte luxe wijnkado’s of wellnesspakketten. Ze bieden kerstpakketten aan in verschillende thema’s en prijsklassen. Zit er niets tussen wat je bevalt? Dan is er ook een mogelijkheid om zelf je kerstpakket samen te stellen.   

Eigen kerstpakket samenstellen

De laatste jaren komt het steeds vaker voor dat het personeel zelf de kerstpakketten mag samenstellen. De webshop heeft hier een handig puntensysteem voor bedacht. Op basis van de hoeveelheid punten mag de werknemer een of meerdere cadeaus uitkiezen. Dit is natuurlijk dé perfecte oplossing om teleurstelling te voorkomen. En daarbij is het ook nog een enorm lastig om een kerstpakket te kiezen wat bij elke werknemers in de smaak valt. Dit concept is een van de vele mogelijkheden van Company of Gifts. Het personeel bepaald zelf de inhoud van het kerstpakket en zij maken er een leuk totaal pakket van in de huisstijl van de onderneming.

De voordelen

Naast het enorme aanbod en de keuze uit meer dan 1000 leuke cadeaus zijn en nog veel meer voordelen. De webshop biedt flexibele mogelijkheden waardoor de medewerker zelf de touwtjes in handen heeft. Ook bieden ze 100% tevredenheidsgarantie. Je zult geen teleurgestelde gezichten van de werknemers zien. Plus de kerstpakketten online bestellen is helemaal veilig. 

Terug