Let op de foto's

Vraag naar een recente foto van de persoon. Krijg jij een vage foto of een foto waarop je niemand kan herkennen of foto's in badkleding dan zit het meestal niet helemaal goed. Geeft de persoon aan geen foto te hebben of er geen te willen sturen dan is het fouteboel.

Standaard benaderingen

Let op bij standaard reacties. Er zijn mensen die honderd potentiële partners in een weekend benaderen dit doen ze met een standaard tekst. Als iemand echt geïnteresseerd in jou is dan zal er een leuke en unieke tekst jouw kant op komen.

Duidelijk eisen

Op je profiel kun je een aantal eisen instellen waaraan je partner dient te voldoen. Voldoet deze persoon er niet aan, besteedt hier dan geen tijd aan ze zijn namelijk niet wat je zoekt. Let wel op dat je niet te veel eisen stelt waardoor andere je als veeleisend kunnen zien.

Gebruik social media

Check niet alleen het datingprofiel maar ook het facebook profiel aan de hand hiervan kan je namelijk veel dingen afleiden. Heeft de persoon minder dan vijftig vrienden en hebben deze geen interactie met elkaar? Dan gaat er een belletje rinkelen. Zijn daarnaast in de foto's van de persoon met andere niet getagged dan kan dit uitwijzen op het overnemen van foto's van andere.

Terug